MEDICAMENTE SI STIMULENTI

Tratament apicol

Daca ai nevoie si de alte informatii decat cele afisate in contul tau poti sa suni la numarul de tel: in intervalul orar Modificare sau anulare comanda Daca te-ai razgandit si nu mai vrei un produs din comanda, vrei alt produs decat cel comandat sau nu mai vrei niciunul dintre produsele comandate, ne poti anunta cat mai repede la unul dintre numerele: sau

În prevenirea şi combaterea ectoparaziţilor acarieni, căpuşe, păduchi Tratament apicol utilizează numai diluat, bine omogenizat. Soluţia se prepară în momentul utilizării.

tratament apicol

Se toarna in recipientele aparatelor de tip Furetto,Difureto sau Fogger. Se repeta tratamentul la odata la 7 zile 3 tratamente la 7 zile distanta.

Ultimul tratament trebuie efectuat in lipsa puietului capacit.

Lucrari apicultura in august

Atentionari speciale: dupa utilizare se scoate solutia cu amitraz  dispozitivele de tratamentse si se spala cu ulei de parafina. Se dau cateva fumuri doar cu ulei de parafina pentru a curata teava.

tratament apicol

Daca se lasa solutia cu amitraz in aparat intre tratamente exista posibilitatea ca amitrazul sa infunde teava prin procesul de cristalizare. Pentru eliberarea produselor medicinale de uz veterinar-apicol Taktic, Varachet Forte, Mavrirol, Protofil este necesara tratament apicol copie dupa inregistrarea sanitar-veterinara a stupinei si o nota de comanda semnata de un medic veterinar.

Daca nu dispuneti de o nota de comanda, acesta poate fi eliberata de medicul veterinar al firmei noastre contra sumei de 10 lei.

tratament apicol

Daca nu aveti stupina autorizata sanitar veterinar, putem sa va recomandam o farmacie veterinara care va poate vinde medicamente apicole, fara nota de comanda. Preturile sunt putin mai ridicate in comparatie cu depozitul nostru farmaceutic.

tratament apicol

Pentru eliberarea acestor medicamente  este necesara o copie dupa inregistrarea sanitar-veterinara a stupinei si o nota de comanda semnata de un medic veterinar. Va oferim consiliere pentru  obtinerea acestor documente.