STAND DE FRANA CU TESTER AMORTIZOARE

Tester amortizoare

  • Categorie: Auto utileUtile Niciun comentariu Amortizoarele, împreună cu arcurile, sunt părţi importante ale suspensiilor automobilelor şi, după un anumit rulaj, trebuie verificate şi, dacă sunt uzate, înlocuite.
  • Boli ale articulațiilor mâinilor și picioarelor
  • Paraziti dureri articulare
  • И ощущение одиночества, на время сделать, не подвергая себя опасности.
  • Tester amortizoare ATT NUSSBAUM C11A Inter Cars: Echipamente de atelier
  • Tratamentul rupturii capsulelor de umăr

Descriere Service suspensii testare suspensie ,schimb amortizoaretest amortizoare ,schimbare arcuri Ai nevoie de nodol krem amortizoare pentru masina ta?

Vino cu cea mai mare încredere la Timas!

tester amortizoare

Suntem gata să îți oferim promptitudine și profesionalism în oricare dintre cele trei locații din Militari, Fundeni sau Tunari. Alege unde îți dorești să vii, iar noi te așteptăm!

tester amortizoare

Fundeni nr. Echipa noastră de specialisti calificați îți oferă o gamă completă de servicii suspensii: schimbare amortizoare; verificare amortizoare; test amortizoare.

Linie itp Stand frana cu role tester suspensie amortizoare

Amortizoarele sunt componente esențiale ale sistemului de suspensie și direcție a mașinii. Rolul lor este acela ca, împreună cu arcurile, să asigure legătura dintre suspensia autovehiculului și caroserie, să absoarbă șocurile provocate de denivelări și să ofere stabilitate în viraje.

tester amortizoare

În plus, trebuie să reducă vibrațiile arcurilor pentru a le împiedica să deterioreze componentele mașinii. Pentru a menține o bună funcționare a autovehiculului tău, îți recomandăm ca întotdeauna să alegi piese de calitate tester amortizoare să schimbi în pereche amortizoarele și arcurile.

tester amortizoare

Un sistem de suspensie în stare de funcționare optimă asigură șoferilor un confort ridicat în timpul condusului, stabilitate ridicată în manevrele de evitare sau viraje strânse, precum și distanță scăzută de frânare.

De aceea îți recomandăm ca pentru siguranța ta și a pasagerilor tăi să realizezi periodic un test de amortizoare la un service auto profesionist. Timas este un service auto autorizat, ce funcționează sub reglementările și legislația Registrului Auto Român, membru al rețelei internaționale Checkstar - Magneti Marelli.

tester amortizoare

Toate atelierele noastre din București și Ilfov sunt dotate cu echipament ultramodern. Pentru mai multe detalii sau oferte personalizate pentru serviciul de test amortizoare, completează formularul de mai jos sau contactează-ne telefonic. Fă-ți o programare chiar acum! Service suspensii Service suspensii tester amortizoare suspensie ,schimb amortizoaretest amortizoare ,schimbare arcuri Ai nevoie de test amortizoare pentru masina ta?

tester amortizoare