Spitalul Clinic de Urgenta Militar "Dr. Stefan Odobleja " Craiova

Radiografie craiova. SPITALUL FILANTROPIA - CRAIOVA

Conținutul

  artroza tratează articulațiile Recenzii de tratament cu laser pentru artroza genunchiului

  Radiografia dentara reprezinta o imagine a dintilor si maxilarelor, obtinuta prin expunerea la radiatiile X. Radiografiile dentare, element esential al diagnosticului stomatologic, sunt efectuate cu scopul de a identifica anumite detalii nedetectabile la examenul clinic, leziuni carioase in stadii incipiente, chisturi sau granuloame, fracturi ale dintilor, fracturi de maxilar, tumori, dinti inclusi.

  Cel mai utilizat tip de radiografie dentara poarta numele de radiografie retroalveolara si este un film de dimensiuni mici, in care pot fi vizualizate elemente dentare. Rezultatul radiografiei se elibereaza pe loc, in cateva minute.

  articulații de durere în braț medicament pentru articulațiile don Preț

  O radiografie stomatologica ofera medicului stomatolog enorm de multe date medicale cum ar fi: cariile foarte mici neobservabile raportul cariilor foarte mari, fata de pulpa nervul dintelui cariile ascunse sub obturatii existente numarul, forma, dimensiunile si directia radacinilor dintilor care trebuie tratati prin extragerea nervului sau care sunt compromisi si necesita extractia marimea si localizarea focarelor de infectie in jurul radacinilor dintilor abcese, radiografie craiova, etc.

  Structura osului in care sunt implantati dintii Diverse alte formatiuni patologice situate in oasele maxilare Servicii.