Bursita: Genunchi 💊 Științifico-Practic Medical Journal -

Bursa infrapatellaris, Articulatiile membrului siloscordoba.ro

 1. ANATOMIA GENUNCHIULUI
 2. Bursita: Genunchi 💊 Științifico-Practic Medical Journal -
 3. Boli Bursa (Bursopathies)
 4. Inflamația bursitei (bursitei) genunchiului
 5. Articulatiile membrului siloscordoba.ro
 6. Dus de contrast cu artroza articulatiilor
 7. Genunchiere | Competent despre sănătate pe iLive
 8. BURSA - Definiția și sinonimele Bursa în dicționarul Germană

Capsula articulară subțire la genunchi Genunchi - Knee - acveplus. Pe femur, este atașat, retragând aproximativ 1 cm de marginile suprafețelor articulare, pe tibie și petela - bursa infrapatellaris lungul marginilor suprafețelor articulațiilor. Capsula articulară subțire la genunchi - Articulatia genunchiului genunchiul Membrana sinovială formează mai multe pliuri care conțin țesut adipos.

Articulatiile membrului inferior-word.docx

Cele mai mari pliuri pterygoide asociate plicae alares sunt situate la părțile laterale ale patellei. De la patella la câmpul intercondilar anterior, vertical, în jos, există o plieră sinovială subperiană nepermanentă plica synovialis infrapatellaris.

Knee Bursitis Treatment (Drug Free \u0026 Non-Invasive)

Ligamentul colateral al ligamentului collateral ligatura Collaterale fibulare este extracapsular, de la epicondila laterală a femurului până la suprafața laterală a capului fibular.

Tibială ligament colateral lig. Collaterale bursa infrapatellaris capsula începe remedii ale durerilor articulare epicondilului medial al femurului și atașat la partea superioară a marginii mediale a tibiei. Pe suprafața posterioară a articulației este un ligament de tip poplite oblic lig.

Popliteum obliquumcare este legăturile finale ale tendonului mușchiului semimembranos. Acest ligament este țesut în peretele din spate al sacului articular și, bursa infrapatellaris asemenea, atașat la suprafața posterioară a condylei medial al tibiei.

Arcuate ligament poplitee lig. Popliteum arcuatum începe pe suprafața posterioară bursa infrapatellaris capului fibulei este îndoit medial și atașat la suprafața posterioară a tibiei. Partea frontală a capsulei articulare este întărită tendon cvadriceps musculare, care a fost numit ligamentul patelar lig.

bursa infrapatellaris

Interior și exterior tendon grinzi de femoris cvadricepscare se extinde de la rotula mediale si laterale epicondilului femurului și tibiei condililor, numit medial și suportul lateral al patelei ligament patellae Retinaculum mediază et LATERALE. În cavitatea articulației genunchiului există ligamente cruciate acoperite cu membrană sinovială. Ligamentul cruciat anterior ligul Cruciatum anterius începe pe suprafața mediană a condylei laterale a coapsei și este atașat la câmpul anterioară intercondilar al tibiei.

Cruciatum posterius tensionate între suprafața laterală a condilului femural medial și posterior câmpului intercondiliene tibiei.

ANATOMIA GENUNCHIULUI

Membrana sinovială a articulației genunchiului Genunchiul are mai multe pungi sinoviale. Numărul și dimensiunile acestora variază individual. Genunchi - Knee - acveplus. Punga nadnadkolennikovaya bursa suprapatellaris este situată între tendonul cvadriceps femoris și femur. Un sac gel de articulații indovazine adânc bursa infrapatellaris profunda tratament artroza gimnastică a genunchiului situat între ligamentul patellar și tibia.

Sub sacul de tendon al mușchiului boala articulară autoimună artrita reumatoidă bursa subtendmea m. Sartorii se află în apropierea locului de atașare a tendonului la tibie.

 • Remedii naturiste picioare umflate
 • Genus este cea mai mare si, in acelasi timp, articulatia cu structura cea mai complicata din corpul uman.
 • Preparate de întărire a țesutului conjunctiv
 • Text of Articulatiile membrului inferior-word.

Punga subcutanată prednadolkovnikovaya bursa subcutanea prepatellaris este localizată în stratul de fibre din fața patellei. Recesiunea popliteală recessus subpopliteus este localizată în spatele articulației genunchiului, sub tendonul musculaturii popliteale. Membrana sinovială acoperă suprafața non-osoasă a articulației și diferă de căptușeala mezotelială a altor cavități corporale.

Nu este un țesut epitelial adevărat. Baston ortopedic În funcție de semnele histologice, există trei tipuri de țesut sinovial: căptușeala sinovială a suprafețelor alveolare, suprafețele fibroase și adipoza. Membrana sinovială care acoperă ligamentele cruciate este inervată suficient de bursa infrapatellaris și este alimentată din abundență cu sânge.

În plus, în articulația genunchiului există structuri sinoviale macroscopice care au o anumită semnificație - falduri sau plicuri. Următoarele pliuri cele mai semnificative se disting: pliuri suprapaturative, infrapopulare, mediopatice și laterale. Sinovial se pliază sunt ele însele semnificație mici chirurgicale, dar în diverse stări patologice care pot creste in dimensiuni, îngroșa, pierzându-și astfel elasticitate, care, la rândul său, duce la o restricție a mișcărilor în comun, în special de îndoire.

Uneori, în interiorul pliurilor sinoviale sunt ascunse corpurile intraarticulare. Plica inflamatorie lg Mucozum este un septum embrionar între părțile mediane și laterale ale articulației. Cu hipertrofia ei, este extrem de dificil să bursa infrapatellaris vizualizeze diferitele părți ale articulației în timpul artroscopiei.

bursa infrapatellaris

Cel mai adesea tratamentul chirurgical este pliul mediapatulatory, care începe pe partea mediană a articulației, trece lateral și intră în partea mediană a capsulei sinoviale, care acoperă dopul de grăsime infraroșu. Capsula articulației genunchiului subțire articulației genunchiului Meniscul articulației genunchiului este localizat în cavitatea articulară și servește pentru menținerea și protejarea cartilajului. Genunchiul - acveplus. Majoritatea leziunilor genunchiului apar în meniscul comun.

Cu astfel de leziuni, mobilitatea este limitată, apare durere, iar în cazuri severe cartilajul este deteriorat și apare artroza. Deteriorarea meniscului poate fi combinată cu ruptura ligamentelor, leziuni osoase, care necesită asistență medicală imediată. În funcție de care este afectat meniscul, extern bursa infrapatellaris intern, se disting aceste tipuri de leziuni: Detașarea meniscului din capsulă O ruptură a meniscului observată mai des în meniscul interior, poate fi longitudinală sau transversală Compresia meniscului de obicei apare în meniscul exterior O rupere a meniscului poate fi declanșată de o leziune a genunchiului, o mișcare ciudată, bruscă, de exemplu, în timpul unui salt.

Infiltratiile la genunchi - tipuri, utilizare si rezultate Cel mai adesea, astfel de leziuni apar în rândul sportivilor. Prognosticul rezultatului bolii depinde de gravitatea leziunii, de localizarea acesteia și, de asemenea, de starea țesuturilor.

bursa infrapatellaris

În patologiile cronice ale articulației genunchiului, țesuturile meniscusului se pot degenera în creșteri fibroase, se pot dilua și exfolia. Cartilajul în acest caz își pierde funcțiile, ceea ce duce la apariția artrozei articulației genunchiului. În cazul în care deteriorarea meniscului din următoarele simptome pot să apară: dificultăți în mersul pe jos, în special atunci când urcarea sau coborârea scări, acumularea de lichid articular, țesuturi atrofie musculară se rupă de sunet în genunchi, creșterea temperaturii locale în zona afectată, durere la flexie-extensie a genunchiului umflarea.

Expert medical al articolului În funcție de cât de bursa infrapatellaris este boala, prescrie un tratament care poate fi atât conservator, cât și chirurgical. Tratamentul conservator include utilizarea metodelor de fizioterapie, pacientul este recomandat să se odihnească, gheața poate fi aplicată în zona afectată și bandajele elastice aplicate.

În cazul rupturilor mari sau a separării de capsula unei părți a meniscului, precum și în cazul deteriorării ligamentului, tratamentul poate fi efectuat chirurgical prin metode artroscopice. Perioada de recuperare completă a capacității motorii articulației poate varia de la câteva săptămâni la două până la trei luni. În funcție de forma suprafețelor articulare, această îmbinare este condilară. Genunchiul Ce este genunchiul? Genunchiul este una dintre cele mai rezistente articulații din corpul uman.

Este suficient de mobilă și permite mișcarea părții inferioare a piciorului, care ajută la desfășurarea artrita maxilo faciala activități zilnice, cum ar fi mersul pe bursa infrapatellaris, șederea, alergarea și menținerea poziției verticale.

Capsula articulației genunchiului subțire

Genunchiul joacă, de asemenea, un rol esențial în sprijinirea greutății corporale. Articulația genunchiului este formată dintr-un grup de trei oase: femurul, tibia și rotula.

 • Dogrose tratează articulațiile
 • Durere în articulația genunchiului Capsula articulară a articulației genunchiului este subțire.
 • Tratamentul articulațiilor la domiciliu
 • Bursita - genunchi: tratament Bursita - genunchi: general Dacă medicul detectează o bursită în genunchi, bursa din fața patellei sau sub genunchi este de obicei afectată.

În jurul axei frontale, în el apar flexiune și extensie volum total de °. Atunci când tija este flexată datorită relaxării ligamentelor protocol de tratament pentru deformarea artrozei genunchiului este posibilă rotirea sa în raport cu axa verticală.

Volumul total de rotație atinge 15 °, rotația pasivă - până la 35 °.

Inflamația bursitei (bursitei) genunchiului

Profilaxie Ligamentele în formă de cruce inhibă pronarea, în timp ce efectuează supinația, se relaxează. Supinarea este inhibată în principal de tensiunea ligamentelor colaterale. Flexia este limitată de tensiunea ligamentului cruciat și a tendonului musculaturii cvadricepsului coapsei.

Stabilizatoare de articulație active și pasive Mecanisme de stabilizare a articulației genunchiului la femur stabilit, tibiei, în staticii și dinamicii, în sănătate și boală sunt în centrul de cercetare bursa infrapatellaris mai mulți ani, dar nu este deloc clar în această problemă bursa infrapatellaris acum.

Pentru a fi utile, aceste mecanisme sunt împărțite în activități pasive și active.

Înțelesul "Bursa" în dicționarul Germană

Printre acestea se numără congruența suprafețelor articulare și a structurilor cartilaginoase, precum și aparatul capsular-ligamentos al articulației genunchiului, care reacționează pasiv la deplasarea tibiei. Pentru a doua - mușchii okolosustavnye, care fac această rezistență activă. Atunci când leziuni ale structurilor capsulare-ligament într-un fel sau altul, ambele mecanisme sunt perturbate în mod constant sau temporar, ca urmare a căruia funcționează articulația suferă bursa infrapatellaris se constată instabilitatea acesteia.